Burak Yılmaz Lille - Burak Yılmaz'la anlaşan Lille, G.Saray'ın kadro dışı ... / Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı.

Burak Yılmaz Lille - Burak Yılmaz'la anlaşan Lille, G.Saray'ın kadro dışı ... / Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı.. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi.

Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek.

Burak Yılmaz, Lille'de sezonun futbolcusu seçildi
Burak Yılmaz, Lille'de sezonun futbolcusu seçildi from www.sonmuhur.com
Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı!

Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor.

Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı.

Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.

Lille, Burak Yılmaz'ın son dakikalarda attığı golle maçı ...
Lille, Burak Yılmaz'ın son dakikalarda attığı golle maçı ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı.

Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı.

Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.

Burak Yılmaz, Lille'e 1 puanı kazandırdı - Spor Haberleri
Burak Yılmaz, Lille'e 1 puanı kazandırdı - Spor Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım.

İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu.

Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi.

Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! burak yılmaz. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama